top of page

Het Argentijnse leven

Bijgewerkt op: 15 jun. 2022Na decennialang over de grens te hebben gezocht naar oplossingen voor hun problemen, richten de Argentijnen de blik nu op hun eigen land en herontdekken ze hun wortels met hervonden trots.

De creativiteit van eigen bodem staat weer op de agenda nu Argentinië een renaissance beleeft op het gebied van culinaria, wijn, muziek, mode en design. Het land wordt weer beschouwd als een land met talent, stijl en ideeën.

Voor veel mensen die naar Argentinië emigreerden, op zoek naar een beter leven, heeft het land altijd symbool gestaan voor hoop, hoewel die hoop niet altijd gerechtvaardigd was. Maar de Argentijnen verstaan de kunst van het overleven als geen ander – ze zijn intelligent, goed opgeleid, beschaafd en goed geïnformeerd. Ze hopen op het beste maar zijn voorbereid op het ergste.

Ondertussen streeft men ernaar om alles uit het leven te halen – ze genieten met volle teugen van hun passie voor cultuur, sport, mooie kleren, lekker eten, wijn en uiterlijke verzorging.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page