DUURZAAMHEID

 

Gauchos Grill Restaurants neemt duurzaam ondernemen serieus.

Bij onze bedrijfsvoering is duurzaamheid daarom een belangrijk punt van aandacht.

 

Op de maattabel van Iens.nl scoren wij tot op heden een duurzaamheidspercentage

van 69%. Een weergave van deze tabel treft u hieronder aan.

69% duurzaam

Biedt kraanwater aan als alternatief voor flessen bronwater, mogelijk tegen een kleine vergoeding

Heeft meerdere vegetarische gerechten op de kaart staan

Bij inkopen van vlees is rekening gehouden met dierenwelzijn*

Koopt vis uit de groene kolom van de viswijzer

Maakt gebruik van biologische producten in de gerechten

Maakt gebruik van fair-trade producten

Maakt gebruik van seizoensproducten

Maakt gebruik van streekproducten

Het is mogelijk dat de gast de hoeveelheid van de bijgerechten bepaalt

Het is mogelijk verschillende portiegroottes te bestellen

Gasten kunnen om een Doggybag vragen

De bediening licht de gast actief in over de hiervoor benoemde duurzame acties.

De menukaart bevat informatie over de hiervoor benoemd duurzame acties

* Het vlees van de Gaucho-steak is uitsluitend afkomstig van jonge stierkalveren, die zich dagelijks in alle vrijheid voeden met het malse gras van de Argentijnse pampa’s. Hoewel niet al het Argentijnse rundvlees wordt aangemerkt als biologisch, leven de runderen op grasland waar vrijwel geen kunstmest of pesticiden wordt gebruikt. Waar de koeien leven is het voedsel 100% natuurlijk.

Duurzame ontwikkeling (definitie)

Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. (VN-commissie Brundtland 1987).