top of page

Nieuwe lunchmogelijkheden bij Gauchos Aan de Maas, Rotterdam!Ontdek de nieuwe lunchopties bij Gauchos Aan de Maas!

Gauchos Aan de Maas heeft geweldig nieuws! Vanaf juli introduceren wij een splinternieuw lunchaanbod dat perfect is voor u, uw collega’s en zakenrelaties. Wij nodigen u van harte uit om iedere woensdag, donderdag en vrijdag te komen genieten van een heerlijke lunch.


Geniet van een heerlijke lunch in een prachtige setting

Onze lunches worden geserveerd tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Bij mooi weer kunt u genieten van uw maaltijd op ons terras met een prachtig uitzicht op de Maas. Mocht het weer tegenvallen, dan verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant. Of u nu wilt reserveren of gewoon wilt binnenlopen, beide opties zijn mogelijk.


Korting in de maand juli

Om de introductie van ons nieuwe lunchaanbod te vieren, bieden wij een speciale korting aan. De hele maand juli ontvangt u 20% korting op de gehele rekening tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Dit is een uitstekende gelegenheid om onze verrukkelijke gerechten uit te proberen en tegelijkertijd te profiteren van een mooie besparing.


Waarom kiezen voor lunch bij Gauchos aan de Maas?

Bij Gauchos Aan de Maas combineren we een ontspannen sfeer met hoogwaardige gerechten. Onze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld om u een smaakvolle lunchervaring te bieden. Of u nu komt voor een zakelijke lunch of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, bij ons bent u aan het juiste adres.


Plan uw bezoek

Markeer uw agenda en nodig uw collega’s en vrienden uit voor een heerlijke lunch bij Gauchos Aan de Maas. Vergeet niet te profiteren van onze introductiekorting in juli! Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.


Lunchdetails in een oogopslag:

  • Wanneer? Iedere woensdag, donderdag en vrijdag

  • Tijd? Van 12.00 uur tot 17.00 uur

  • Reserveren? Mogelijk, maar u kunt ook gewoon binnenlopen

  • Introductie aanbieding: 20% korting in de maand juli (tussen 12.00 uur en 17.00 uur)


Kom langs, proef onze gerechten en geniet van een heerlijke lunch in een ontspannen sfeer bij Gauchos Aan de Maas!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page