top of page
a_beethovenstraat_beeld_01.jpeg
Amsterdam_Beethovenstraat_NEW.png

De Beethovenstraat in is een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam. Een bruisende straat en een fijn en veilig alternatief voor het drukker wordende centrum. Het ligt aan de rand van het nieuwe zakenhart van Amsterdam centraal gelegen tussen de RAI en het World Trade Center en het Olympisch stadion. Gauchos Grill-Restaurant biedt zijn gasten daar professionele gastvrijheid in een ongedwongen sfeer. Een perfecte gelegenheid voor een smaakvol Latijns avondje uit.

  • Facebook
  • Instagram
CONTACT                                                   RESERVEER

Beethovenstraat 55
1077 HN Amsterdam

Route

info@gauchosbeethoven.nl

Vanaf 15.30 te bereiken op:

 

Wilt u met meer dan 8 personen reserveren bij Gauchos,  bel dan met het restaurant om een tafel te boeken.

Desgewenst kunt u voor uw gezelschap een speciaal menu samenstellen. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.

FACILITEITEN

Met het openbaar vervoer:

Gauchos gelegen aan de Beethovenstraat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station Amsterdam bereikbaar met tram 5 en 24. Met bus 65, die bijna voor de deur stopt is Gauchos eenvoudig te bereiken.

Met de auto:

Er is parkeermogelijkheid voor de deur van Gauchos aan de Beethovenstraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage (800m) is Mobypark- Oud Zuid 800.

De keuken is dagelijks geopend: 17.00 – 23.00 uur.

Locatie:

Gauchos Beethoven is gelegen in Oud- Zuid, dicht bij de RAI, WTC, Olympisch Stadion, Hilton en het Concertgebouw. 

 

Toegankelijkheid:

Het restaurant is rolstoeltoegankelijk, echter de toiletten bevinden zich in de kelder. Er is geen traplift. 

 

Allergenen:

Heeft u speciale dieetwensen, of allergieën , dan verzoeken wij u dit vooraf te melden. Wij beschikken over een aparte allergenenkaart.

 

Groepen:

Wilt u met een groep van meer dan 8 personen bij Gauchos komen eten, dan is dit enkel mogelijk indien u vooraf telefonisch reserveert. 

 

bottom of page